Porumbei de agrement

Subtitle

Articole

UNIUNEA CUI?

Posted on March 10, 2014 at 9:50 AM

 Cu vreo doi ani in urma in columbofilia romaneasca era mare fierbere.Conducerea Uniunii de la acea vreme era acuzata de tot felul de ilegalitati,inclusiv de natura financiara.Grupul acuzatorilor,al caror varf de lance era Dina Mergeani,reuseste prin tot felul de sforarii sa obtina in vara lui 2012 debarcarea lui Mihai Cornea si a echipei lui si impunerea unui presedinte marioneta in persoana lui Grun Ernestin.Cu ocazia aceleiasi adunari generale extraordinare s-a aprobat in plen ca Uniunea sa contracteze un audit care sa stabileasca in ce masura fosta conducere a comis fraude,cuantumul acestora si responsabilitatile pentru aceste eventuale fapte atribuibile vechii conduceri.

  In principiu,decizia luata in vara lui 2012 era una salutara si absolut necesara din doua motive esentiale:fie prin punerea ei in practica se facea dovada fraudelor comise de vechea conducere precum si nivelul incalcarii legii fie,dimpotriva,Mihai Cornea se dovedea nevinovat si devenea la randu-i subiectul unor acuzatii calomnioase la adresa lui.

Pentru intelegerea corecta a lucrurilor trebuie facuta precizarea ca responsabilitatea pentru respectarea cadrului de reglementare specifica ca si a celui legal general,inclusiv sau mai ales sub aspect financiar,contabil si fiscal revine presedintelui sau,dupa caz,vicepresedintelui precum si trezorierului Uniunii.Faptul ca actuala conducere a facut uitata hotararea de apelare la serviciile unui auditor nu te poate duce decat la doua variante de concluzie:fie e total incompetenta si habar n-are de obligatiile ce-i revin ,fie a devenit complicea fostei conduceri punandu-se in stil clasic si neaos,batista pe tambal.

  Acum,in perioada premergatoare adunarii generale programate undeva pe la sfarsitul lui aprilie,scenariul pare ca se repeta,in sensul in care exista iar o agitatie privitoare la anumite schimbari in conducere.Balamucul e nascut din dorinta unora dintre “pucistii” de-acum doi ani de a-i inlatura pe alti “pucisti” cu care intre timp nu mai fac front comun.

 Ca si acum 2 ani seful nemultumitilor e acelasi Mergeani,suparat nevoie mare ca fostii sai aliati nu i-au sprijinit o aberanta, in fond ,propunere de modificare a statutului Uniunii.

  Modificarea si completarea statutului Uniunii sunt o necesitate dar aceste lucruri nu trebuie facute din tot felul de interese personale si in dauna majoritatii membrilor,asa cum au fost concepute de Mergeani.Functiile de reprezentare in cadrul Uniunii sunt si trebuie sa ramana onorifice iar categoriile de cheltuieli suportate de Uniune sa fie foarte strict reglementate si nicidecum ca toata lumea sa faca plimbari gratis pe banii membrilor.Batalia pentru functii n-are nicio legatura cu pasiunea unora pentru porumbei ci doar cu anumite interese materiale care ar decurge din ocuparea lor.

  Problema de fond pe care o ignora toata lumea este insa aceea ca,dincolo de imprecizia formularii din statutul in vigoare si potrivit careia “cheltuielile din timpul efectuarii mandatului sunt suportate de UGCPPAMR” mai exista o conditie obligatorie in statut,conform careia “nivelul acestora este stabilit de prezidiu”.Ori in conditiile in care niciodata de la infiintarea Uniunii si pana in ziua de azi,niciun prezidiu din cele trecute si inclusiv cel de azi,nu a pus in discutie si sa fi adoptat vreo hotarare cu privire la tipul de cheltuieli si cuantumul acestora,care sa fie suportate de catre Uniune,rezulta ca toate decontarile de astfel de cheltuieli sunt nestatutare si deci nelegale iar toate persoanele care au beneficiat de astfel de sume au obligatia sa le restituie.Iar aspectul asta tine doar de incalcarea unor dispozitii statutare fiindca daca e sa tinem cont si de incalcarea altor reglementari contabile si fiscale vedem ca e prapad mare.Iar aici trebuie facuta o disjunctie intre interesele membrilor cotizanti si interesele sau drepturile altor autoritati ale statului.

  Pana una-alta,actualul presedinte Grun,dimpreuna cu vicepresedintele si trezorierul,trebuie sa dea socoteala pentru neducerea la indeplinire a unei hotarari a AG care facea referire la activitatea fostului presedinte,iar asta e cu atat mai necesara cu cat alegerea lui in functie s-a bazat tocmai pe acuzatiile aduse fostului presedinte.In acelasi timp,actuala conducere trebuie sa raspunda pentru cheltuielile efectuate in propriul mandat si care n-au o baza legala si statutara.

  Atunci cand agita cu inconstienta ideile de schimbare a conducerii,acuzand in dreapta si-n stanga,unii chiar habar n-au ce trebuie pus in schimb pentru ca lucrurile sa fie in regula.Iar ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani e cea mai buna dovada.Degeaba schimbi unele persoane cu altele,daca metehnele si nepriceperea raman la fel.Cu lacune atat de mari in activitatea financiara si cu respectarea statutului doar pe alocuri nu e de mirare ca Uniunea este departe de ceea ce se asteapta sa fie.Urmarirea unor scopuri comune,asa cum e titrat in statut,n-are cum mai fi pusa in practica de lupta continua pentru accederea la functiile aducatoare de beneficii.In lipsa unei responsabilizari concrete a acelora care vor functii se continua un circ fara de sfarsit cu protagonisti care,in cele mai multe cazuri,nici macar n-ar avea dreptul sa se implice.Distinctia intre hoti si incompetenti nici macar nu e ceva greu de facut,dar cum toata lumea accepta sa se compromita,tabloul e clar.

  Am spus inca de-acum doi ani ca lipsa de scrupule si cameleonismul unora vor ajunge sa compromita tot mai mult aceasta organizatie,care s-ar fi dorit una de nivel comparabil celor din celelalte tari membre EE.Daca fostul presedinte Cornea este un hot inca nu ne-a lamurit nimeni desi cei care au venit in locul lui acuzandu-l de asa ceva,erau obligati s-o dovedeasca.Ca duetul Grun-Mergeani este incompetent si manat doar de interese nu e dificil de constatat avand in vedere ca n-au facut nimic sa dovedeasca acuzatiile aduse predecesorilor lor.Ca Torino traieste intr-o lume paralela tinand-o lunga cu rasa “galateni” care nu exista si ca-i imparte pe altii in “pucisti” buni sau rai,depinde de conjunctura,e iarasi la fel de evident.Ca unii au creat o organizatie paralela cu pretentii de substituire a drepturilor Uniunii,chit ca ulterior s-a dezumflat ca o gogoasa,iar nimeni din actuala conducere n-a avut nicio reactie,iarasi e evident.Ca toate comisiile Uniunii functioneaza de 2 ani in mod nelegal e iarasi evident dar toata lumea tace.Ca drepturile de vot ale membrilor cotizanti sunt manipulate grosolan cu fiecare ocazie cand acestea conteaza e iarasi mai mult decat evident.Ca mijloacele financiare ale Uniunii sunt atrase si cheltuite haotic si nelegal, e o practica evidenta.Ca n-a existat niciodata un program asumat care sa faca referire la porumbei sau la alte vietati care-i intrau in aria de preocupari Uniunii si ca toata activitatea s-a rezumat aproape in totalitate la a cheltui banii din taxe,cotizatii si comertul cu inele,nu mai trebuie dovedit.Ca nu se respecta statutul si alte legi cu caracter general din tara asta e iarasi foarte limpede.Si-atunci,in conditiile in care atat de multe lucruri anormale se intampla in legatura cu aceasta Uniune si sunt atat de evidente,nu-i oare normal sa ne intrebam:Uniunea cui foloseste?!

 Asa cum functiile de reprezentare in cadrul Uniunii sunt individuale,in aceeasi masura trebuie sa fie si responsabilitatea celor ce ocupa respectivele functii.O culpabilizare colectiva este aberanta in conditiile in care statutul stabileste atributiile fiecarei functii in parte.Pentru aspectele de natura financiara responsabilitatea este doar a presedintelui si-a trezorierului,asa cum presedintii de comisii trebuie sa dea socoteala pentru domeniul pe care-l administreaza.Pana la a vorbi de organizarea vreunei alte mascarade pe post de adunare generala de alegeri inainte de termen,voi solicita secretariatului Uniunii sa-mi puna la dispozitie copii dupa situatiile financiare pe ultimii 2 ani pentru a ma lamuri in ce masura sunt respectate atat statutul cat si alte legi si reglementari sau dimpotriva trebuie sa ma adresez altor institutii ale statului.Cred ca odata si-odata trebuie sa punem capat practicilor a tot felul de impostori care-si inchipuie ca pot face orice,oricand si oricum.


                                 Adrian Nistor       

                              10 martie 2014

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

193 Comments

Reply Regina
2:31 PM on June 28, 2022 
Google: "????????_??????/??????? ???????? ??????. ??????? ??? ?????? ? ???? ???????? ?????? hd. ????? ??? - ???? ? ???? ? ??? ????
Reply usxtg675
2:17 PM on June 23, 2022 
wqdvkevkwt

https://terapiaydesarrollo.cl/community/profile/berenicegarrett/ https://testnet.getboard.space/community/profile/christingipps7/ https://thedirectorylink.com/community/profile/awffaye84451564/ https://thedirectorylink.com/community/profile/kandace2519563/ https://thedirectorylink.com/community/profile/klujeffery52231/ https://thedirectorylink.com/community/profile/olendeniehy689/ https://topiahstylish.com/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%
d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1
%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-13/ https://topiahstylish.com/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%
d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1
%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-14/ https://topiahstylish.com/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d0%bc
%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d1%81%d0%
bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d
0%b9%d0%bd-3/ https://topiahstylish.com/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d0%bc
%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d1%81%d0%
bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d
0%b9%d0%bd-4/ https://topiahstylish.com/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2022-%d1
%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%bc%d1%83%d0%bb%
d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b
0%d0%b9%d0%bd-10/ https://topiahstylish.com/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2022-%d1
%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%
d0%b0%d0%b9%d0%bd-9/ https://travestisvalencia.top/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d
1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%bc%d1%83%d0%bb
%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%
b0%d0%b9%d0%bd-2/ https://travestisvalencia.top/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d
1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%bc%d1%83%d0%bb
%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%
b0%d0%b9%d0%bd-3/ https://vimaufficio.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=
125458 https://wikidale.com/forum/profile/emilelangler084/ https://www.cfcm-consulting.com/communaute/profile/gusp6552791856
/ https://www.cfcm-consulting.com/communaute/profile/pamalabecher80
0/ https://www.crossstate.org/community/profile/chassidyyarbro6/ https://www.dhvvv.com/4752 https://www.gudu.gg/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%d0%ba%
d0%b8%d0%bd%d0%be-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1
%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c
%d1%82%d1%84%d0%b8-7/ https://www.gudu.gg/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%d0%ba%
d0%b8%d0%bd%d0%be-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1
%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-17/
Reply geuzk585
3:14 AM on June 23, 2022 
knknaejwye

https://baytreefood.uk/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB-2022-
%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%A1%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%B0%D1%
80%D0%B8%D0%BA%D0%B8+%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9+%D1%81%D0%B5%
D0%B7%D0%BE%D0%BD/ https://afrads.com/%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%
b8%d0%b5-%d0%be%d1%81%d0%bc%d0%b0%d0%bd-97-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%
b8%d1%8f-98-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d1%80%d1%83%d1%81%d1%
81%d0%ba%d0%b0%d1%8f-65/ http://elettracables.org/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB-%D1
%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%90
%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81+%D0%A0%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D1%80/ http://projectrenmen.nl/%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%8
2%D1%8C-%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D1%81%D
0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D0%90%D0%BD%D0%BA%D0%B0
+%D1%81+%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0
%B8/ https://sawomenfightback.com/community/profile/tammytreacy1287/ https://disneybucketlist.com.ua/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0
%BD-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0
%D0%B9%D0%BD-%D0%90%D0%BD%D0%BA%D0%B0+%D1%81+%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D
0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8/ https://runetsecretsx.ru/20693-2/ http://braceletsking.cn/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB-%D1%
81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D1%81%D0%BC%D0%BE%D
1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%8C+%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD
-%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F+%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1
%88%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D0%B2%D0%B7%D1%80%D1%8B%D0%B2%D0%B0/ https://dici.ci/forum/profile/cleo15z32065944/ https://hud-ohio.uk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F+%D1%81%D0%B5%D
1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%B2%D1%8
B%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-%D0%A0%D0%B8%D0%BA+%D0%B8+%D0%9C%D0%BE%
D1%80%D1%82%D0%B8/ https://optimizecanine.de/%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1
%82%D1%8C+%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%B2%D1%8B%D0%BF
%D1%83%D1%81%D0%BA-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F+%D1%81%D0%B5%D1
%80%D0%B8%D1%8F-%D0%9E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D1%8C+%D1%81%D1%82%D1%80
%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5+%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0/ https://tekkenindia.in/forum/community/profile/leay2562860171/ https://frivgiochi.info/%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%8
2%D1%8C+%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-2022-2022-%D0%90%D0%
BD%D0%BA%D0%B0+%D1%81+%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%
D0%BD%D0%BA%D0%B8/ https://afrads.com/164920-2/ https://sexsogoliki.info/%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%B2%D1
%8B%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%90
%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81+%D0%A0%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D1%80/ https://vedaraceramics.com/community/profile/normatheriot739/ https://taittllp.cn/%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D1
%8C+%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D1%83
%D1%81%D0%BA-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%A1%D0%BC%D0
%B5%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8+%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D1%8B%
D0%B9+%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD/
Reply tsqzw846
7:42 PM on June 22, 2022 
sumzolkjfz

https://www.enlacarretera.pro/debates/profile/wesleydinkins55/ https://www.myoptimushealth.com/forum/community/profile/bkmlenard
000078/ https://www.myoptimushealth.com/forum/community/profile/latricebr
acewel/ https://www.myoptimushealth.com/forum/community/profile/wilburnbu
rnett/ https://www.shonan1.com/youtube/forum/profile/jacquiemagee390/ https://www.shonan1.com/youtube/forum/profile/raymundoramos32/ https://www.vetbasket.com/community/profile/malindak0759466/ https://www.vetbasket.com/community/profile/rosegoodsell953/ https://www.walltonpark.sk/community/profile/rosariahammett6/ https://tutsocean.com/community/profile/aguedaswartz05/ https://tutsocean.com/community/profile/cliffyeager3460/ http://gossipwhore.online/community/profile/jonashodgetts72/ http://gossipwhore.online/community/profile/leroyflinchum39/ http://newzaaj.com/2022/06/22/%d0%b1%d0%be%d1%81%d1%81-%d0%bc%d0%
be%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%be%d1%81-2-%d0%bd%d0%b0-%d1%8
0%d1%83%d1%81%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1
%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%be/ http://newzaaj.com/2022/06/22/%d0%b2%d0%b8%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%
b8%d1%81%d0%bd%d0%b5%d0%b9-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d
1%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%b2-%d1%85%d0%
be%d1%80%d0%be%d1%88%d0%b5/ http://newzaaj.com/2022/06/22/%d0%b2%d0%b8%d0%b2%d0%be-%d0%bc%d1%
83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-2022-%d0%be%d0
%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd/ http://newzaaj.com/2022/06/22/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%8
4%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bf%d1%82%d0%be%d0
%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%81-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%
d1%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb/ http://newzaaj.com/2022/06/22/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%8
4%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%ba%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b8%d0%ba-%d
0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5%d1%80-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%
b5%d1%82%d1%8c-%d0%ba%d0%b0%d1%87/ http://newzaaj.com/2022/06/22/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%8
4%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b1%d0%be%d0%b3%d
0%b0%d1%82%d1%8b%d1%80%d1%8f-%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%8c-%d0%
bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bd/ http://newzaaj.com/2022/06/22/%d0%bc%d1%8b-%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%
81%d1%82%d1%80%d1%8b-2-2022-%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d1%8b
%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%8c-%d0%bc%d1%83%d0
%bb%d1%8c%d1%82%d1%84/
Reply cyzwn986
6:28 PM on June 22, 2022 
byqspnhqrk

http://rollshutterusa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&
id=2331579 http://rollshutterusa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&
id=2331641 http://www.zonabuzo.com/community/profile/odellxzn7512693/ https://cryptotalkcentral.com/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%8
4%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%bc%d0%be%d0%b9-%d1%88%d1%83%d0%bc%d
0%bd%d1%8b%d0%b9-%d0%b4%d0%be%d0%bc-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%83%d1%
81%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d1%8f/ https://directory.thefourwinds.com/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81
%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D0%B1%D0%B0-%D1%81%D0
%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%
D0%B9%D0%BD-720p-1080p-hd-2/ https://directory.thefourwinds.com/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82
%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%81-%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%
80%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D
1%8C%D1%8E-%D0%B2-%D1%85%D0%BE%D1%80/ https://directory.thefourwinds.com/%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82
%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BC-%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0
%B2-%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%BE-2-2022-%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%8
0%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D0%BE%D0%BD-2/ https://directory.thefourwinds.com/%D1%82%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-%D0%
B4%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D
1%81%D1%82%D1%8C%D1%8E-2022-%D0%B2-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88
%D0%B5%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5/ https://lenailsspamaumelle.com/community/profile/bernardstiltner/
https://lenailsspamaumelle.com/community/profile/guadalupechadwi/
https://mundosecreter.com/foro/profile/sharynmicheals/ https://redman.work/community/profile/kassandrasculli/ https://redman.work/community/profile/theoheine85174/ https://runetsecretsx.ru/%d0%b4%d1%83%d0%b1%d0%bb%d1%8f%d0%b6-%d0
%b1%d0%be%d1%81%d1%81-%d0%bc%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d1%81%
d0%be%d1%81-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d
0%be%d0%bd%d0%bb/ https://runetsecretsx.ru/%d0%b4%d1%83%d0%b1%d0%bb%d1%8f%d0%b6-%d0
%bf%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%ba%d0%ba%d0%b8%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%
d0%b2%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d1%8f-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8
0%d0%b8%d1%8f-2022-%d0%b3/ https://runetsecretsx.ru/%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d1%83%d1%81%d0%be%d1%
87%d0%bd%d0%b0%d1%8f-%d0%b1%d0%be%d0%b1%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d0%be%
d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%b
d-%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b5/ https://runetsecretsx.ru/%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d1%8c%d0%be%d0%bd%d1%
8b-2-720-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%be%
d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%b2-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%
88%d0%b5%d0%bc-%d0%ba%d0%b0/ https://runetsecretsx.ru/%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0%
bb%d1%8b-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%bc%d0%b0%d1%88%
d0%b8%d0%bd-6-2022-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%
8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb/ https://runetsecretsx.ru/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%
b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%b2%d0%be%d0%ba%d1%80%d1%83%d0%b3-%d1%81%
d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-80-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%b9-
%d1%81%d0%bc/ https://runetsecretsx.ru/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%
b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0%bb%d
1%8b-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b
8%d0%bd-%d1%81%d0%bc%d0%be-2/ https://runetsecretsx.ru/%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%
b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%bc%d1%8b-%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%82%
d1%80%d1%8b-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d
0%be%d0%bd%d0%bb/ https://runetsecretsx.ru/%d0%bf%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0%ba%d0%b0-%d0
%bc%d0%b0%d0%b9%d1%8f-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-
%d0%b4%d0%b2%d0%b8%d0%b6-%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d1%81%d0
%bc%d0%be/
Reply ubhsp765
12:10 PM on June 22, 2022 
qhhomtozvy

https://paintmypages.com/%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA-2022-%D0%
BC%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BC-%D1%81%D
0%BC%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0
%D0%B9%D0%BD-3/ https://patentesymarcas.com/community/profile/ellismcmullen87/ https://patentesymarcas.com/community/profile/ninamcconnan930/ https://patentesymarcas.com/community/profile/rosalinaknatchb/ https://pokotycka.com/index.php/community/profile/chloemahler628/
https://pokotycka.com/index.php/community/profile/skyejoshua2280/
https://rcmq.blog/profile/ameedenton9095/ https://rcmq.blog/profile/miles16n443558/ https://rcmq.blog/profile/otisvolz8492200/ https://realdeen.com/community/profile/danielle78o2595/ https://realdeen.com/community/profile/deanabnk5572816/ https://realdeen.com/community/profile/lavadawestover2/ https://realdeen.com/community/profile/mohammadmcgriff/ https://runetsecretsx.ru/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%d
0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be-2-%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%
b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d
1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb-4/ https://runetsecretsx.ru/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b2-%d
0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be-2-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%
82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%bc%d1%83%d0%bb%
d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8-6/ https://runetsecretsx.ru/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d0%b2-
%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%
82%d1%8c-%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d
0%bc-%d0%be%d0%bd%d0%bb-5/ https://runetsecretsx.ru/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d0%b2-
%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%
82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%bc%d1%83%d0%bb%
d1%8c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb/ https://runetsecretsx.ru/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d0%b2-
%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be-2022-%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82%d1%8
4%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1
%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb-3/ https://runetsecretsx.ru/%d1%81%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%ba-2-%d1%81%
d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%bc%d1%83%d0%bb%d1%8
c%d1%82%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%8c%d0%bc-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0
%b9%d0%bd-3/
Reply ms-marveldzlxe
6:22 PM on June 10, 2022 
???????? ????? ?????? ? ??????? HD ????????. ???? ???????????? ???????? ????? ???????? ???? ??????? ???, ??????? ? ?????? ??????!

75683690 80255208 601523121471 3975224950137341104

37787196 64025563 760243967395 64041229934422727808

64244224 79218452 66019582277 6056592614424191571
Reply ms-marvelxmrjd
5:54 PM on June 10, 2022 
???????? ????? ?????? - ??? ?????????? ? ??????? ? ????????. ?????????? ???????? ?????? ?????????? ?????? ??????, ??????? ???????.

5781916 6047192 817365462751 50584682685624956368

31692190 20722604 839133698071 4263757534488856174

15909331 56165170 119976042213 50569269844984445637
Reply ms-marvelgbnvo
4:58 PM on June 10, 2022 
?????? ??????? ??????????? online TV channel. ???????? ???????? ?????? ?????? ????? ???????? ????????? ?? Filmix.

2894632 37193407 922582936053 6913820735983663378

12106344 7224486 93993027981 7894684569083401132

60316496 34553776 62364036373 15483720131527483924
Reply ms-marvelaiyzp
4:30 PM on June 10, 2022 
??????? ????? ??????? ? ????????. ????????? ? ??? ???????. ???????? ??????? ???????? ?????? ?????? (2013). Ilo Ilo. ???? ????????.

98892382 51571840 44959697497 44942948590857145443

27159820 27163812 977317078230 48982583709626262389

8022109 48168568 802697844421 38045817774587945397
Reply ms-marveljlzzh
4:01 PM on June 10, 2022 
?????? ???????? ? HD ????????. 1 ???? 1 ???????? ?????? ?????? ????? ???????? ????????? ?? Filmix.

26466523 7552991 596316271969 68659577522448174152

72054915 71783542 974381156081 50119649672276903250

49752711 87853259 501711703374 33031368833443663811